Stiekem dromen we al jaren van een situatie waarin we even helemaal niets meer moeten…

Wist je dat onderzoek aantoont dat als je liefde voelt, je heel veel oxytocine produceert en dat als Oxytocine door je lijf stroomt je letterlijk niet meer in de overleefstand kunt blijven zitten. Hoe geniaal is dat!
vrijheid leven

Fotocredit: Toa Heftiba on Unsplash

Dit is een tijd waar eigenlijk stiekem heel veel mensen van droomde; dat je niet naar je werk hoeft, vrij bent, geen haast meer, tijd om werkelijk te voelen, te leren, te ontdekken, helemaal jezelf te zijn en te verbinden! Ik heb vriendinnen aan de lijn die enthousiast vertellen over hoe fijn het is dat ze eindelijk eens heel relaxed een hele middag met hun kinderen kunnen gaan zitten knutselen, spelen of gewoon een goed gesprek hebben. En sommige balen al jaren van de job waar ze in zaten en halen opgelucht adem. Ik zou zeggen: geniet, geniet ervan! Dit is je moment, nu kun je onderzoeken wat je eigenlijk wilt, wat je voelt zonder al die drukte van buitenaf (tenminste als je het nieuws een beetje links laat liggen :-). Nu kun je werkelijk voelen wat jou drijft, hoeveel je houdt van de mensen om je heen, de liefde weer eens ongestoord door je lijf laten stromen!

Wist je dat onderzoek aantoont dat als je liefde voelt, je heel veel oxytocine produceert en dat als Oxytocine door je lijf stroomt je letterlijk niet meer in de overleefstand kunt blijven zitten. Hoe geniaal is dat! Oxytocine activeert tevens nog meer chemicaliën die een gelukzalig gevoel geven in je lichaam. Het gebied rondom je hart opent zich daardoor en je gaat intense gevoelens van liefde voelen.

Nu je helemaal AAN staat, verschuift je hele zijn van egoïstisch naar onbaatzuchtig. Je voelt je zo compleet dat je niets meer nodig hebt, je wilt alleen nog maar verbinden en delen. Deze energie gaat naar je hersenen, je gaat een sterk verlangen voelen om je te uiten, expressie in welke vorm dan ook (creativiteit viert momenteel hoogtij, geweldig!). Bedenk je eens wat er gebeurt als honderdduizenden, miljoenen, deze verschuiving maken, dan hebben we de potentie om tot oplossingen te komen waar we nu nog niet eens van kunnen dromen…

Dit is mijn vrije vertaling van onderstaande video van Joe Dispenza. Het is voor mij altijd zo raak wat hij zegt, dat wat ik voel dat mogelijk is. Uit eigen ervaring weet ik, ja dit bestaat, ja dit werkt zo, vanuit dit gevoel van liefde is de creatiekracht eindeloos! En als we dit samen doen, holy moly dan is het werkelijk vuurwerk …. bring it on!

Ontvang voortaan deze POSITIEVE VIBE in je mail

Ja, ik wil elke week een update bomvol inspirerend artikelen ontvangen.

Geïnspireerd? Deel dit mooie verhaal

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Reacties & Opmerkingen