Dean verliet zijn baan in de financiële wereld om deze oase voor wilde dieren in nood op te zetten

Dean heeft een hele speciale band gevormd met zijn dieren en maakte een opmerkelijke keuze: hij besloot dat het resort niet toegankelijk werd voor mensen. Ze willen de dieren echt met rust laten, ze worden niet lastig gevallen voor toeristen of dagjesmensen. "Ik heb deze plek gebouwd voor de dieren niet voor mensen."
dean2

Fotocredit: Dean Schneider Facebook

Hij verliet zijn baan in de financiële industrie om zijn langgekoesterde droom waar te maken. Zijn liefde en passie voor dieren inspireerde hem om Hakuna Mipaka op te richten. Een oase van 400 hectare, voor de opvang van wilde dieren in nood zoals leeuwen, giraffen. apen en hyena’s.

Dean heeft een hele speciale band gevormd met zijn dieren en maakte een opmerkelijke keuze: hij besloot dat het resort niet toegankelijk werd voor mensen. Ze willen de dieren echt met rust laten, ze worden niet lastig gevallen voor toeristen of dagjesmensen. “Ik heb deze plek gebouwd voor de dieren niet voor mensen.”

Maak het verschil en help Dean met zijn bijzonder mooie missie

Omdat hij dus geen geld kan verdienen aan toeristen werkt zijn hele stichting op donaties. Voel jij je geraakt door deze video? Denk jij ook, Ja! Dit is hoe we in de wereld met elkaar om moeten gaan?! Dit is hoe je het verschil kan maken, doneer en draag bij aan een betere wereld.

Elke stichting die ons diep in het hart raakt zetten we hier in het zonnetje en krijgt van ons ook een donatie. Dat zijn geen grote bedragen maar wij geloven dat als iedereen een paar euro doneert aan iemand die zo zijn plek inneemt, hij gedragen wordt door ons allen.

Je kunt hier meer informatie vinden en doneren: www.deanschneider.com

Ontvang voortaan deze POSITIEVE VIBE in je mail

Ja, ik wil elke week een update bomvol inspirerend artikelen ontvangen.

Geïnspireerd? Deel dit mooie verhaal

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Reacties & Opmerkingen